It för föreningar

De här sidorna är för dig som är it-handledare, medlemsregisteransvarig, bokförare eller förtroendevald i pensionärsföreningen.

Om du är eller är intresserad av att fungera som it-handledare hittar du mera information riktat specifikt till dig under

It-handledning


Svenska pensionärsförbundet erbjuder medlemsföreningarna de här verktygen som del av det så kallade förbundspaketet, som alltså är kostnadsfria och tillgängliga för alla våra medlemsföreningar:

Medlemsregister

Webbplatser

Bokföringsprogram

Desky-dokument

Zoom-distansmötesverktyg

 

Senaste nytt på de här sidorna

It - seminarium Läsa böcker på platta och telefon

På det här seminariet går vi genom hur du kan läsa böcker på platta och telefon och vilka alternativ det finns.
igår kl. 17:05

Hur du gör en QR-kod och kopplar den till er hemsida

I denna IT artikel visar vi hur du kan snabbt göra en QR - kod och koppla den till din hemsida. QR- koden fungerar som så att om du placerar smarttelefonens kamera fokuserad på den kommer smarttelefonen skicka dig till hemsidan direkt.
12.04.2021 kl. 11:02

Se inspelningen av nyheter i Desky

Ant Simons från Webbhuset informerar om nyheter i Desky-programmet, som erbjuds föreningarna för medlemsregister. Bland annat
08.04.2021 kl. 14:33

Smarta hem

Här kan du se inspelningen från vårt it-seminarium med tema smarta hem och exempel på att röststyra belysning från telefonen.
24.03.2021 kl. 14:53

Dela in Zoom-mötet i mindre grupper

Du kan dela in deltagarna i ditt Zoom-möte i mindre grupper grupper för diskussion, här hittar du instruktioner för hur du gör det.
19.03.2021 kl. 10:25

It-seminarium om mediakunskap och källkritik

På det här seminariet diskuterade vi grunderna till mediakunskap och källkritik och tog upp några exempel och tips kring ämnet.
17.03.2021 kl. 15:44

ANNONSER