It-träff på ÅU

16.04.2019 kl. 12.00 – 15.00

Många av er handledare har säkert fått frågor om att läsa tidningar digitalt och många medlemmar som prenumererar på en dagstidning utnyttjar inte de digitala delarna som de betalar för. Pensionärsförbundet samarbetar därför med de finlandssvenska tidningshusen för att bl.a. få instruktioner och utbildning i deras produkter.

Som del av samarbetet har ÅU har bjudit in oss till sin redaktion för att presentera sina digitala produkter åt er, på programmet har vi

  • Rundvandring på redaktionen
  • En journalist berättar hur nyheter kommer ut på webben
  • Genomgång av åu.fi, inloggning, lösenord, navigering, app i telefonen osv.
  • Kaffe

Träffens mål är att ge info som man kan ha nytta av i it-verksamheten och vidareförmedla i sin förening. Man behöver inte vara it-expert för att delta, så välkomna alla som är intresserade att lära er mer om digitalt tidningsläsande och av att dela med er kunskapen i era föreningar. Fråga gärna om det finns nya it-intresserade potentiella handledare i föreningen och skicka vidare inbjudan!

ÅU arbetar också på ett instruktionshäfte för användning i it-verksamheten, det delas ut på träffen och ni kan sedan beställa eller hämta det elektroniskt.

Tid: 16.4 kl. 12.00 - 15.00

Plats: ÅU, LOGOMO, Hampspinnaregatan 14, 20100 ÅBO

Anmäl dig till SPF, robert.riska(ät)spfpension.fi 040 578 3207 eller mona.lehtonen(ät)spfpension.fi 040 353 9905

 



Plats
ÅU, LOGOMO, Kontoret
Hampspinnaregatan 14
20100 Åbo

Arrangör
Svenska pensionärsförbundet

ANNONSER